MUĞLA / BODRUM - Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokulu

Güvercinlik Sudi Özkan Ortaokulu

Sudi Özkan Ortaokulu Güvercinlik Mahallesi Okul Sokak No3/1 Bodrum/MUĞLA
Vizyon
Yaratıcı insanın, üreten insanın, insan başarılarının ve yaşama kattığı her tür anlamın yeniden insana dönmesini değer olarak benimseyeceğiz. Kanıtlamak ve kazanmak istediklerimiz bu değer etrafında biçimlenecektir.
Misyon
Yasalara,Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak, belirli müfredat ve programlar dahilinde çalışmalar yapmaktayız. Değerlerimiz ve ilkelerimiz, okul iklimi ve havası, öğrenci, veli, çevre , kısacası okul toplumu ile ilişkilerimizde diğer okullardan farklıyız. Çünkü temel felsefemiz; sevgi, saygı, hoşgörü ve barışın egemen olduğu disiplin anlayışıdır.
08:30 - 15.10
GÜVERCİNLİK MAHALLESİ BODRUM MUĞLA.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZ BODRUM MERKEZE 19,8 KM ; MUĞLA MERKEZE İSE 90,8 KM UZAKLIKTADIR.(BU BİLGİLER GOOGLE HARİTALAR PROGRAMI İLE HESAPLANMIŞTIR)